Se vores tidligere udstillingshuse

Vores flotte udstillingshuse byder på flotte og unikke løsninger.

Et udstillingshus er kun et eksempel på hvad vi kan lave, lad dig inspirere og sæt jer sammen med vores arkitekt  og byggerådgiver og få tegnet et hus der passer lige til jer.

Store Gryde 2, Smørum

En ejendom med et væld af individuelle disponeringer med fokus på udnyttelse af sine omgivelser. Ejendommen er udført i Funkis stil. Planløsning, vinduesdisponering og havemiljøer m.m. er skabt med øje for at sammensmelte de indvendige og udvendige arealer og værdier. En personlig og gennemført arkitekttegnet Funkisvilla, der gør brug af de arkitektoniske friheder som funkis-stilen giver.

Huset består af Interplans velkendte indramning af murværk, som samtidig skaber gode integrerede overdækkede arealer. Indvendigt bidrager loftshøjder, niveauspring, gaspejs, vinopbevaring, og alsidige køkkendisponeringer alt sammen til, at det bliver lettere at få mere tid til at nyde sine omgivelser frem for at bruge energi på vedligehold.

 

Se flere af vores tidligere udstillingshuse nedenfor

Kystvejen 175, Strøby Egede

En gennemført og arkitektonisk vellykket villa. En ejendom med et væld af individuelle disponeringer med fokus på udnyttelse af sine omgivelser. Ejendommen er udført i Funkis stil. Planløsning, vinduesdisponering og havemiljøer m.m. er skabt med øje for at sammensmelte de indvendige og udvendige arealer og værdier. En personlig og gennemført arkitekttegnet Funkisvilla, der gør brug af de arkitektoniske friheder som funkis-stilen giver. Huset består af Interplans velkendte indramning af murværk, som samtidig skaber gode integrerede overdækkede arealer. Indvendigt bidrager bl.a. eksklusive loftshøjder, niveauspring, gaspejs, vinopbevaring, og alsidige køkkendisponeringer alt sammen til, at det bliver lettere at få mere tid til at nyde sine omgivelser frem for at bruge energi på vedligehold. Boligen disponerer over 181 kvm. i længeform med integreret carport. Bestemt et inspirationsbesøg værd.

Interesseret?
Book et møde med vores sælger

Atlasvænge 18, Ballerup

En veldisponeret Interplan-arkitektur med rene linier, rammevirkninger og stilsikre detaljer.

Individuelt arkitekttegnet funkishus til typehuspriser. En gennemført enfamilies bolig udført med vores sædvanlige kvalitet og arkitektoniske niveau, men med ekstra fokus på enkelthed og økonomi. Boligen er 170 kvm. vinkelhus med ensidet taghældning.

Godt inspirationsgrundlag for eventuelle egne fremtidige disponeringer.

Interesseret?
Book et møde med vores sælger

Munkebuen 10, Hillerød

194 spændende kvadratmeter med et væld af detaljer, gode materialer valgt med omhu og gennemtænkte løsninger. Denne indretningsdisponering og arkitektur er udført med tanke på optimering af slanke byggegrunde, hvor herligheden skal skabes primært omkring boligens gavle. Indretningen ligger derfor op til en vue gennem hele husets længde allerede ved ankomsten i hall’en. Boligens kiplofter med 30% hældning bidrager til en optimeret rumfornemmelse og stærk visuel sammenhæng fra gavl til gavl, af denne 28 meter lande hus. Kreative opdelingsenheder i form af vinrum og rumhøje oliventræer er med til alligevel at skabe flere forskellige opholdszoner. En i udgangspunktet traditionel og velkendt arkitektur, men med et velvalgt twist. Se billederne og oplev forskellen!

Interesseret?
Book et møde med vores sælger

Se nogle af de flotte huse vi har bygget på en 3D tur rundt i huset

Kystvejen 175, Strøby Egede

Atlasvænge 18, Ballerup

Øresunds Allé 66, Dragør

Torstensvej 14 (tidl. Grøholtvej), Hvidovre

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde