Trempel løsning med fantastisk havudsigt

Klik for at forstørre

TREMPELHUSET – Den moderne boligudnyttelse i flere plan

Et trempelhus udvider den reelle udnyttelse af tagetagens arealer betragteligt. Pladsen og derved indretningsmulighederne på tagetagen udvides betragteligt. Et spændende alternativ til de traditionelle 1½ plans huse.

De forhøjede ydervægge, kombineret med velplacerede ovenlysvinduer, kviste eller kanapper giver uanede muligheder for at omfavne det naturlige lys, eller måske endda en dejlig udsigt. Denne arkitektur kan også være løsningen på det mindre byggefelt i tættere bebyggede områder, da det at bygge opad giver plads til mere have, og skaber mere luft og rum omkring bygningen. Et trempelhus arkitektur indeholder et væld af muligheder for at skabe et helt unikt hus, med adskillige detaljer skræddersyet til lige præcis Jeres families behov samt Jeres grunds fordele.

Udnytter førstesalens fantastiske udsigt

En gennemført og optimeret udnyttelse af de arkitektoniske muligheder og virkemidler som byggeri i 1 ½ plan kan bidrage med.
Boligen er udført med udspring i den ikoniske indramning af overdådige glasarealer for optimal udnyttelse af boligens omgivelser. Oplev detaljer som pladsoptimering ved tidssvarende kviste. Multifunktioner som overdækket indgangsparti i harmoni med integreret bilparkering, som samtidig danner base for førstesalens rummelige udeterrasse. Et gennemført hus ud over det sædvanlige.

Besøg vores tidligere udstillingshuse virtuelt

Kystvejen 175, Strøby Egede

Atlasvænge 18, Ballerup

Øresunds Allé 66, Dragør

Torstensvej 14 (tidl. Grøholtvej), Hvidovre

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde