Sådan bygger I med Interplan

– få det store overblik

Vi går ikke på kompromis, da kvaliteten i byggeriet er altafgørende for os, derfor tager det typisk 28-32 uger at bygge et nyt hus fra vi går i jorden med at gøre klar til fundamentet. Men inden da har I haft møder med arkitekten og byggerådgiveren og ventet på at byggetilladelsen fra kommunen er kommet. I har set på udkast, diskuteret disponering og set nærmere på økonomien. I har truffet svære valg, men også fundet ud af, hvilken glæde det er at skabe sit helt eget hus.

En dag ligger den færdige tegning klar. Alle jeres ideer, fornemmelser og kreative indspark er blevet hørt. Skitser, moodboards og individuelle ønsker er blevet forenet i en godkendt arkitekttegning, der næsten er en dagbog over en fælles opdagelsesrejse. Den tegning bliver sendt til myndighederne for at få en byggetilladelse. Når den kommer, begynder processen med at flytte jeres hus til håndgribelig virkelighed. Det tager tid, men i vil glæde jer over resultatet. Nogle ting er værd at vente på.

 

Rejsen til dit nye drømmehus
– fra første møde til nøgleudlevering

Salg

1 Salgs- og kontraktfase

Rejsen mod jeres drømmehus starter med jeres første møde med byggerådgiveren. Her får I inspiration og sparring med udgangspunkt i jeres drømme. Sammen afstemmes tanker, idéer og økonomi inden I møder arkitekten og får designet de første streger på jeres hus. Arkitekten tager jeres tanker, drømme og ønsker og omsætter det til et sammenhængende projekt som i bliver præsenteret for. Når kontrakten er underskrevet, så starter det detaljerede tegningsforløb.

Design

2 Byggetilladelse

Så snart arkitektens tegninger afspejler det i har drømt om, så bliver der sendt en byggeansøgning afsted. Der er nogle ting som skal være besluttet inden ansøgningen bliver sendt. Ting som facader, placering på grunden, vinduesdisponeringer mm. Kommunerne har forskellig behandlingstid, men vi udnytter ventetiden til at få alle detaljer på plads.

Detaljer

3 Materialevalg

Når byggeansøgningen er sendt, skal der vælges Køkken samt tages stilling til husets el-disponeringer. Og efterfølgende skal der træffes en række materialevalg sammen med vores materialevalgskonsulent. De fleste materialer præsenteres i vores showroom, men i nogle tilfælde formidler vi kontakten til de udvalgte leverandører eller de kommer forbi vores kontor. Det er i denne fase, at du træffer de endelige valg af materialer og indretning i det færdige hus. For eksempel fliser, gulvbelægning, specialoverflader mm.

Materialevalgskonsulenten vil sikre at du er i gode hænder og at alle beslutninger bliver truffet i tide.

Projektering

4 Projektering

Projekteringen er en vigtig proces, som du normalt ikke ser så meget til. Den foregår løbende, men når materialevalg er afklaret, sættes der fart på. Undervejs kan det ske, at konstruktøren opdager en udfordring eller en mulighed, som du skal tage stilling til sammen med arkitekten.  Vores konstruktører omsætter din og arkitektens rejse, til den detailtegning som byggelederen og håndværkerne skal arbejde efter i de næste måneder. I projekteringen bliver alt beregnet og dokumenteret for at sikre en tryg og effektiv byggeproces, der lever op til de relevante lovkrav.

Ved byggetilladelsens ankomst er vi næsten i mål med de sidste detaljer.

Når byggeriet går i gang, overtager byggelederen den daglige kontakt.

Byggeri

5 Byggeri

Så kom byggetilladelsen, og vi kan starte byggeriet. Du har for længe siden stillet bankgarantien og sikret at grunden er klar. Byggelederen er afgørende for, at dit hus ender med at blive alt det, du drømte om. Det er hans opgave at sikre kvaliteten, holde styr på byggepladsen og sørge for kontakten til håndværkerne. Du er i tæt kontakt med byggelederen, når byggeriet er i gang, er det de skriftlige aftaler der gælder, det er dem der bygges efter.

Vi lægger vægt på at vælge de løsninger, der tilbyder byggeriet mest værdi. Det kræver nogle super dygtige byggeledere – og de glæder sig til at møde dig.

Aflevering

6 Drømmen er i hus

Endelig er vi nået helt i mål. Rejsen har været lang, men du har også set hvor meget der er kræset for detaljerne. Vi gennemgår huset grundigt sammen, og sikrer at alt er, som det skal være. Herefter er nøglerne jeres og i kan flytte ind i Jeres drømmehus, som nu har materialiseret sig. Det betyder også at banken vil frigive pengene for den bankgaranti der blev stillet ved kontraktindgåelse. Vi glæder os alle til netop dette tidspunkt, hvor vi sammen kan se frugten af det tætte samarbejde, der er gået forud, samt til at lykønske jer med Jeres nye Interplan hus.

Hvad koster det at bygge et Interplan hus?
Alle vores huse er individuelle, hvorfor der ikke kan præsenteres en startpris eller priseksempler. Det prismæssige udgangspunkt ligger erfaringsmæssigt typisk omkring 21-25.000kr pr m2, afhængig af materialer, arkitektur, grundens beskaffenhed og udformning og selvfølgelig boligens størrelse. Da vores kunder ofte har mange idéer og tanker kan prisen i sidste ende variere meget. Det vi kan garantere er, at huset bliver super lækkert og ligesom du har drømt om.
Hvad adskiller Interplan Huse fra typehus fabrikanterne?
Alle vores huse er individuelle. Vi har med fuldt overlæg ikke et katalog af produkter man kan vælge mellem. Man kan mere sammenligne os med at benytte en arkitekt/tegnestue og få tegnet et hus fra bunden. Den store forskel er at vi også bygger det. Og det skulle gerne betyde at det er meget nemmere at få Jeres drømme og ønsker til pris til at hænge godt sammen. Vi kan levere det bedste fra to verdener. Det individuelt arkitekttegnede hus, hvor i kender økonomien og vi slipper det ikke før i får nøglerne. Og så er vi da også stolte over vores arkitekt som har en lang karriere i byggebranchen, hvor mange der tegner huse kalder sig arkitekter, men ikke har en lang årrække bag sig på arkitektskolen og fået papir på at være Arkitekt MAA.
Hvor lang tid tager at bygge et hus?
Byggetiden varierer meget. De vigtigste faktorer er beslutningsprocessen med at få alle Jeres ønsker og drømme lavet om til et projekt, som kan sendes til kommunen for godkendelse. Kommunens behandlingstid er meget forskellig og kan variere fra et par uge og helt op til 12 måneder, de fleste leverer dog indenfor 4 måneder.

Vi estimerer byggetiden tidligt i forløbet, men opstarten afhænger af Jeres endelige beslutninger omkring myndighedstegningssættet samt selvfølgelig kommunens behandlingstid. Det der er vigtigt for byggetiden hvilke løsninger der er valgt og hvor mange kvadratmeter der skal bygges. De fleste huse bygger vi på mellem 28-32 uger og starter op 4-10 uger efter byggetilladelsen er modtaget.
Bygger i kælder?
Ja, vi bygger gerne kælder, parterre og andre løsninger. Faktisk bygger vi nogle rigtig lækre huse med kælder hvor man virkelig får en unik mulighed for at få nogle ekstra m2.
Hvor bygger i henne?
Vi bygger på hele Sjælland og bygger på alle typer grunde, 1. række grunde, nyudstykninger og skrånende grunde. Vi ser en grund med ”udfordringer” på eksempelvis byggefelter, lokalplansrestriktioner, speciel udsigt eller lign. som en grund med muligheder! Muligheder der med fælles hjælp potentielt kan vendes til store fordele.
Kan i foretage nedrivning af eksisterende hus?
Vi står ikke for nedrivningen, men har nogle tætte samarbejdspartere, som vi gerne henviser til. De vil sikre at grunden er klar til, at vi kan tage over og starte byggeriet til tiden. I er også velkomne til at anvende andre til opgaven.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, kan du blive kontaktet af en af vores sælgere.

 

Søren og Christine fik deres drømmehus

Christine og Søren fik opført deres arkitekttegnede drømmehus, præcis som de havde forestillet sig. I huset, på godt 200 m2, er intet overladt til tilfældighederne. Husets arkitektoniske udformning er et velovervejet resultat af grundens nivellement og solorientering. En unik løsning til en unik grundudformning.

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde