Interplan har bygget eksklusive arkitekttegnede huse i over 20 år

OM INTERPLAN

Hos Interplan har vi over 20 års erfaring med byggeri, og vi er specialiseret i byggeri med en høj sværhedsgrad. Vi gennemfører hele processen fra første streg til aflevering af nøgle. Vores hjertebarn er de arkitekttegnede huse, og vores mange år med eksklusivt boligbyggeri har givet os stor erfaring i at skabe unikke løsninger samt finde de detaljer, der passer til den ønskede stil og det ønskede byggebudget.

Vores brede erfaring spænder fra rækkehuse, om- og tilbygninger og storentrepriser til de arkitekttegnede huse. Vi insisterer på at have god tid til detaljer i vores produktion, for kun sådan kan vi gøre os umage og leve op til vores egne kvalitetskrav.

Interplan er fra 2021 delt op i Interplan Projekt og Interplan Huse.

INTERPLAN HUSE

I 2021 stiftede vi Interplan Huse som kun fokuserer på at bygge individuelt tegnede huse. Vi har en klar og tydelig ambition om at gøre Interplan Huse til en strømlinet forretning hvor kunden er i centrum og man leverer 50-100 kvalitets huse om året.

Vores arkitekt har en fantastisk fornemmelse for kundernes ønsker og forstår at ramme det ind til et projekt som kunderne ikke kan få ved konkurrenterne. Det er reelt det samme som at gå til en arkitekt og så skulle lede efter en entreprenør efterfølgende, forskellen er at vi gør det hele og sørger for processen hele vejen fra første kontakt til huset står færdigt. Hos os får kunderne ikke bare et hus, de får et drømmehus.

Vi kan noget de andre ikke kan.

 

Kontakt os

Kristoffer Wøldike Schmith
Salgschef

Kristoffer har mange års erfaring med individuelt byggeri og salg af boliger og kan hjælpe jer sikkert i mål med at skabe lige præcis jeres hus. Han har indgående kendskab til hele processen og de udfordringer der kan være og vil hjælpe og rådgive jer om det.

Anders Hove Vestergaard
Direktør

Anders har en bred baggrund – først som revisor og siden i IT-branchen. Anders har været sammen med Morten om Interplan og andre virksomheder i en længere årrække. Anders sidder primært med overordnet økonomi og indkøb.

Morten Jul
Direktør, Projekt og udvikling

Morten har været selvstændig i byggebranchen i mere end 20 år. Morten har bygget det meste og har en bred erfaring i kundernes behov og spændende løsninger. Har du en idé til et projekt så tag fat i Morten

Kontakt Interplan Huse
Interplan Huse

Har du spørgsmål, ønsker at booke et møde eller andet så kontakt os endelig på telefon eller mail.

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde