Et Interplan hus begynder med de mennesker, der skal bo i det

Selvfølgelig kan du starte med at se på grundplaner og hustyper. Dit nye hus skal matche størrelsen på din familie, den måde I lever på og husets placering på grunden, du bygger på. Selve disponeringen kan jo være en vigtig del af den drøm. Men når du tager den første snak med ­Interplan, vil vi helst begynde et lidt andet sted.

Først og fremmest vil vi lære dig at kende. Hvem er du? Hvem er resten af familien? Hvad lægger I vægt på – og hvilke forventninger har I til at flytte i et nyt hus? Ikke bare i form af antal værelser og murstenstype, men i lige så høj grad på personlighed. Er fællesskab og selskabelighed vigtigt for jer?
Eller prioriterer I det personlige rum til fordybelse og arbejde højere?

Lægger I vægt på natur og udendørsliv – eller elsker I at tilbringe tiden med at eksperimentere i køkkenet?

Når byggerådgiver og arkitekt ved, hvem I er, kan I sammen gå på opdagelse. I kan lede efter materialer, detaljer og den særlige indretning, der bringer jeres drøm til live. En drøm der er jeres hele vejen igennem. Undervejs kan du altid regne med, at vores rådgivere har integritet og faglighed til at være uenig med dig, hvis dine fornemmelser kolliderer med den praktiske virkelighed. Selv om vi fanger drømme, er vi også din garanti for en individuel og personlig bolig, der giver byggeteknisk og arkitektonisk mening.

”Vi ønsker os et unikt hus, som er tegnet specielt til os, og til vores grund”

Sådan lød ordene da vi første gang mødte Michael og Charlotte”

I dag er Michael og Charlotte´s ønske blevet opfyldt, og vi bydes velkommen indenfor til et kort kig, hos familien i Hvidovre.

Her er stilen er ikke til at tage fejl af, i det 188 m2 store funkishus, som er bygget lige som de havde ønsket sig.

 

 

Mikkel Stewart
Arkitekt MAA hos Interplan Huse
"Arkitektens rolle er at se de muligheder, der ligger i samspillet mellem personligheder, beliggenhed og økonomi. Mit personlige mål er at give jer det, I ikke var klar over, at I ønskede jer og det gjorde vi med Charlotte og Michael."

Se nogle af de flotte huse vi har bygget på en 3D tur rundt i huset

Kystvejen 175, Strøby Egede

Atlasvænge 18, Ballerup

Øresunds Allé 66, Dragør

Torstensvej 14 (tidl. Grøholtvej), Hvidovre

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde