Din drøm fortjener nogen, der drømmer med

Alle siger, at de gerne vil bygge jeres drømmehus. I skal bare fortælle, hvordan det skal se ud. Men hvis I allerede vidste det, ville I jo ikke drømme, vel?

Hos Interplan ved vi, at drømme er fornemmelser og følelser, der kan være svære at sætte ord på. Og at I vælger et arkitekttegnet hus, fordi I leder efter et hus, I ikke kender endnu.

Kom forbi og lad os sammen finde det hus, der venter på at blive fundet. Hos Interplan bliver jeres nye hus helt igennem jer. Og kun jer.

Søren og Christine fik deres drømmehus

Christine og Søren fik opført deres arkitekttegnede drømmehus, præcis som de havde forestillet sig. I huset, på godt 200 m2, er intet overladt til tilfældighederne. Husets arkitektoniske udformning er et velovervejet resultat af grundens nivellement og solorientering. En unik løsning til en unik grundudformning.

Store Gryde 2,
2765 Smørum

Kom og oplev en gennemført og arkitektonisk vellykket villa. En ejendom med et væld af individuelle disponeringer med fokus på udnyttelse af sine omgivelser. Ejendommen er udført i Funkis stil. Planløsning, vinduesdisponering og havemiljøer m.m. er skabt med øje for at sammensmelte de indvendige og udvendige arealer og værdier. En personlig og gennemført arkitekttegnet Funkisvilla, der gør brug af de arkitektoniske friheder som funkis-stilen giver. Huset består af Interplans velkendte indramning af murværk, som samtidig skaber gode integrerede overdækkede arealer. Indvendigt bidrager bl.a. eksklusive loftshøjder, niveauspring, gaspejs, vinopbevaring, og alsidige køkkendisponeringer alt sammen til, at det bliver lettere at få mere tid til at nyde sine omgivelser frem for at bruge energi på vedligehold. Boligen disponerer over 181 kvm. i længeform med integreret carport. Bestemt et inspirationsbesøg værd.

Åbent hus

Kontakt os for fremvisning af Store Gryde 2, 2765 Smørum

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde