Inspirerende hus med fladt tag

Klik for at forstørre

Stilrene linjer med fokus på funktionalitet

Funkis er en byggestil som fokuserer på funktionalitet frem for låst symmetri. Alle bygningens dele søges derfor være optimerede i forhold til deres funktioner. Med fokuspunkter som rummelighed og enkelhed efterstræbes alsidige arealer, med mest muligt naturligt lysindfald.

Tagene: Med den skjulte taghældning fremstår boligens tage helt flade. Dette udnyttes oftest til, med kuber af forskellige lofthøjder, at opnå et unikt spil i indretningen, og en god differenciering i boligens forskellige zoner. Dette kan tillige være et unikt virkemiddel til at løse eventuelle udfordringer med for høje bygningshøjder tæt på skel. Denne arkitektur åbner også oplagte muligheder for at opelske samspillet mellem hus og have. Bl.a. ved gennemtænkte vinduesplaceringer, som kan bringe havens herligheder ”med indenfor”. Funkisarkitekturen står for os, som en byggestil der for alvor sætter mennesket i centrum, da hver eneste kvadratmeter er indrettet til at passe til husets daglige anvendelse og nydelse.

Vellykkede boligdisponeringer i funkis arkitektur

En gennemført og gennemtænkt arkitekttegnet Funkisvilla på 210. Indretning og disponeringer er skabt med hensyntagen til en families mange gode daglige rutiner, både sammen og hver for sig. Udført i flad tagkonstruktion, med skiftende lofthøjder.
Boligens centerdel indeholdende husets hjerte, er fremhævet arkitektonisk ved at være beklædt i sort patineret zink, i kontrast til huset øvrige blødstrøgne murstensflader. Lys spiller en central rolle i denne indretning, der både tilgodeser dagens mange solretninger, men også aftenens lyskilder og ikke mindst privatlivets fred.  Se hvordan store vinduesdisponeringer i facader og tag, eksklusive lofthøjder m.m. i fællesskab tilføjer værdi og sjæl til husets 210 kvm.

Besøg vores tidligere udstillingshuse virtuelt

Kystvejen 175, Strøby Egede

Atlasvænge 18, Ballerup

Øresunds Allé 66, Dragør

Torstensvej 14 (tidl. Grøholtvej), Hvidovre

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde