Minimalistisk hus med ensidigt taghældning

Klik for at forstørre

Stilrene linier fokus på funktionalitet

Funkis er en byggestil som fokuserer på funktionalitet frem for låst symmetri. Alle bygningens dele søges derfor være optimerede i forhold til deres funktioner. Med fokuspunkter som rummelighed og enkelhed efterstræbes alsidige arealer, med mest muligt naturligt lysindfald.

Tagene: Med ensidet taghældning kan opnås en overdådig lofthøjde i udvalgte områder af boligen, samt en naturlig sammenhæng mellem boligens forskellige zoner. Denne arkitektur åbner også oplagte muligheder for at opelske samspillet mellem hus og have. Bl.a. ved gennemtænkte vinduesplaceringer, som kan bringe havens herligheder ”med indenfor”. Funkisarkitekturen står for os, som en byggestil der for alvor sætter mennesket i centrum, da hver eneste kvadratmeter er indrettet til at passe til husets daglige anvendelse og nydelse.

 

Arkitekttegnet villa med fokus på detaljen

Individuel ensidet taghældning, udført i vinkelkonstruktion. Integreret carport dimensioneret efter 2 biler og udarbejdet under hensyntagen til både eventuelt vasketøj, cykler og sikret isoleret opbevaring.
Husets 183 kvm. er indrettet med tanke på den moderne familie, der bl.a. kræver fleksibilitet og plads til kreative indretningsløsninger.
Med aktiver som både ekstraordinærer lofthøjder, rumhøje glaspartier, rummelig og fleksibel køkken/alrum og stue, vin-rum, ovenlys, badekar, vinduesbænk m.m., er skabt et grundlag for god en stemning og hverdag med stil og overskud.
Se billederne og bliv inspireret.

Se flere eksempler på huse med ensidig taghældning nedenfor

Besøg vores tidligere udstillingshuse virtuelt

Kystvejen 175, Strøby Egede

Atlasvænge 18, Ballerup

Øresunds Allé 66, Dragør

Torstensvej 14 (tidl. Grøholtvej), Hvidovre

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde