Udgivet d. 7. december 2021
Søren og Christine fik deres drømmehus

Søren og Christine fik deres drømmehus

Christine og Søren fik opført deres arkitekttegnede drømmehus, præcis som de havde forestillet sig. I huset, på godt 200 m2, er intet overladt til tilfældighederne.

Husets arkitektoniske udformning er et velovervejet resultat af grundens nivellement og solorientering. En unik løsning til en unik grundudformning. Tilfældig er ej heller husets materialevalg og indretning, med både stort køkken/alrum samt alkove og siddevindue. Alt er nøje planlagt og udvalgt, og blikket drages også straks mod de store vinduespartier i stuen, som går fra gulvtil loft, med udsigt mod den hyggelige lukkede have.

“Vi er yderst tilfredse med hele processen, og har haft god ro i maven hele vejen igennem byggeprojektet, samt stor tiltro til både byggeleder og de håndværkere, som har arbejdet på huset. Det er fantastisk at opleve fagfolk, som har styr på tingene og som kræser for selv den mindste detalje, og det er tydeligt at det håndværksmæssige arbejde er i top”

“Vi har på ingen måde fortrudt vores valg af byggefirma, og vi oplever også positiv feedback fra gæster, når de er i vores hjem. Hos Interplan huse får man ikke bare et hjem, men et hjem som er helt unikt, og skal vi bygge igen en dag, så ved vi godt hvem vi ringer til, fortæller de 2 husejere”

Hvis I ønsker at se mere til Christine og Sørens process fra start til slut, så kan Ifølge huset på instagramprofilen @villavodsgaard

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde