Udgivet d. 22. december 2021

Det hus du bygger viser, hvem du er

Har du besluttet at bygge dit eget hus, er det sandsynligvis, fordi du vil have noget, der er helt specielt til dig. Noget, der afspejler dine drømme og din måde at leve på - og ikke det, der kom tættest på i typehusfirmaets katalog. Netop den tanke er drivkraften bag introduktionen af Interplan Huse. I mere end 20 år har Interplan bygget både arkitekttegnede huse og projektbyggerier, men under det nye navn bliver der nu 100 % fokus på individuelle løsninger til kræsne kunder.

”Interplan har altid leveret høj kvalitet til fair pris, men i løbet af de sidste par år har vi arbejdet på at strømline vores produkt endnu mere til den voksende gruppe af nybyggere, der ser deres nye hus som et personligt statement,” forklarer Kristoffer Wøldike Schmith, der er i 2021 kom til Interplan Huse efter en lang karriere i husbyggerbranchen.

”Vores kunder bygger ikke deres eget hus for at bo i et ud af tyve ens huse på en ny udstykning. De vil have et hus med et udtryk, der afspejler netop deres drømme. Også selv om de ikke har ubegrænsede midler. Derfor leder de efter en arkitekt og organisation, der virkelig lytter, før de præsenterer en løsning. Økonomisk kan det være i både den ene og den anden ende af spekteret, men det er aldrig en løsning hentet ned fra hylden.”

Gør drømmen håndgribelig

For at leve op til de forventninger har Interplan sat sig for at gøre oprør mod tendensen i markedet med at tilbyde drømmehuse, som i realiteten blot er standardhuse. ”Der er ikke noget i vejen med et typehus, men der er ikke meget drøm i at vide præcis, hvad du får. Hos Interplan er et hus resultatet af et samspil mellem dem, der skal bo i huset – og den arkitekt, der skal samle de brudstykker, fornemmelser og følelser, som til sammen udgør familiens boligdrøm,” siger Kristoffer.

”Vores chefarkitekt Mikkel Stewart har plejet og udviklet vores evne til at fange det, vores kunder ikke vidste, at de ønskede sig. Det har Interplan en lang tradition for, men nu har vi beskrevet processen, strømlinet vores leverancesystem og øget ressourcerne til rådgivning af kunderne undervejs. Alt sammen med det mål at levere et hus, der helt dit eget. Det kan vi, fordi vi kører et tæt parløb med vores kunder.”

Tættere på kunderne

Større nærhed til kunderne er da også en af årsagerne til, at Interplan Huse i foråret flyttede fra Vallensbæk til et nyt domicil i Rødovre – nemlig det ikoniske Manillahus på Roskildevej 394. Huset er renoveret fra a til z med alt det bedste i udstyr, teknologi og materialer, så nysgerrige nybyggere og kunder bliver inspireret til, hvad deres eget hus måske skal overraske gæster med. Det inkluderer også et spritnyt showroom med et eksklusivt lounge-område, hvor kunderne med hjælp fra kvalificerede medarbejdere vælger farver, materialer, gulve og meget andet til deres nye hus.

”Vi er 100 % fokuseret på at sætte kunden i centrum, og det gør vi med rammerne i det nye hovedkvarter. Vi bygger udelukkende på Sjælland – og fortrinsvis i det storkøbenhavnske område. Placeringen gør os nemme at nå for alle vores kunder – og at vi kan tilbyde et ensartet, højt serviceniveau, uanset hvor vi bygger. Også selv om vi har travlt.  Vi bygger ca. 45 huse i 2022 og forventer at vi i 2023 kommer til at bygge cirka 35-40 personlige huse” fortæller Kristoffer.

Det, du ikke kan sætte ord på

Vejen til vækst går blandt andet via en markedsføringskampagne, der redefinerer det klassiske drømmehus ved at vise Interplan`s huse i uventede og overraskende omgivelser. ”Vi adskiller os markant fra det traditionelle typehuskoncept – og det vil vi gerne sætte en tyk streg under. Vores løfte til den potentielle nybygger er at levere ”Det, du ikke kan sætte ord på”. Det er nemlig det, vi mener er forskellen på et hus og et drømmehus,” siger Kristoffer.

Erfaring og kvalitet tilført nye visioner

Interplan blev grundlagt i 2002 af Morten Jul, der som tømrermester og entreprenør stod bag en lang række større projektbyggerier i Danmark og udlandet. I 2012 blev revisor Anders Hove Vestergaard partner og tilførte yderligere viden om økonomi og it. Sideløbende med projektbyggeriet byggede Interplan også en række eksklusive huse til udvalgte købere, der lagde vægt på individuel udførelse og høj kvalitet. Fra 2021 er projektbyggeri og de arkitekttegnede huse opdelt i to selskaber, og med Interplan Huse står en selvstændig organisation nu klar til at levere unikke huse til den kræsne nybygger.

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde