Udgivet d. 4. december 2021

Charlotte og Michael gjorde drømme til virkelighed

Kom med indenfor hos Charlotte og Michael. Her kommer de unikke løsninger virkelig til udtryk, og stilen er ikke til at tage fejl af, i det 188m2 store hus. Alt er finpudset, ned til mindste detalje.

Det funktionelle møder det arkitektonisk fuldendte. Det er bla. skabt af de flotte betongulve, de forskudte plan, de mange store vinduer, de flotte materialevalg og den hyggelige gaspejs som forbinder stue og køkkenalrummet. Køkkenet er ofte husets hjerte, og dette fornægter sig absolut heller ikke i dette tilfælde. Alt virker gennemtænkt og fremtidssikret i den forstand at husets indretning levner muligheder for at udvikle sig i takt med husets beboeres ønsker måtte gøre det. Der er frit udsyn til den flot anlagte have, udarbejdet i samarbejde med havearkitekt. Her har sommeren mulighed for at byde på mange gode aftenener på den hyggelige træterrasse med udgang fra både køkken og stue.

Alt er finpudset, ned til mindste detalje, og man drages af hvert et rum i huset, og af de flotte løsninger som Charlotte og Michael på fineste vis har indrettet med god sans for materiale sammensætning og hyggelig stemning.

”Vi har fået vores drømmehus, og det kan vi takke Interplan Huse for”. Der er lyttet til vores ønsker og behov, og skabt et hjem som fylder os med glæde hver dag. Vi er blevet fulgt og guidet af professionelle fagfolk hele vejen i processen, og vi har følt os trygge. Vi nyder at have gæster, og samles i vores nye store køkken-alrum, og vi viser det stolt frem”

Bestil katalog

    Hvorfor kontakter du os?

    Book et møde